Tjänster

Badrum

Vi har lång erfarenhet av att renovera eller bygga nya badrum. Du som kund väljer hur badrummet ska se ut och vi hjälper dig gärna med materialval och kan erbjuda förmånliga priser via våra samarbetspartners. Perssons Bygg är utbildade av Byggkeramikrådet och hjälper dig med ROT-avdraget.

pexels-max-vakhtbovych-6487944

Köksmontering

Perssons Bygg är ett utmärkt alternativ för dig som vill installera ett kvalitativt designkök med den senaste tekniken i kombination med förstklassig design. Vi samarbetar med Elon och Nobila kök och hjälper dig med inköp av förstklassiga vitvaror till konkurrenskraftiga priser. Dessutom erbjuder vi dig ett stort utval av design för bänkar & kakel, spotlights och golv.

Takläggning

Våra erfarna hantverkare hjälper er lägga tak på ert hus, sommarstuga eller till företagslokalen. Inför takläggningen gör vi en ordentlig besiktning och ser till att vi har goda förutsättningar för ett nytt tak som kommer hålla över tid. På så sätt kan vi se eventuella problem i förväg och kan hjälpa dig som kund till rätt lösning. Oavsett takmaterial har vi god erfarenhet av takläggning och kan hjälpa dig med rådgivning kring inköp av rätt produkter, baserat på dina behov.

Byggtjänst

Genom vår bredd och långa erfarenhet kan vi erbjuda dig det mesta på området bygg och snickeri. Vanligen hjälper vi till med husbyggen, renoveringar, installation av pool, altandäck eller finsnickeri. Vi står för hela processen och hjälper dig från idé till ritning och genomför arbetet efter utsatt tidslinje, precis som det ska fungera.

om-perssons-bygg